Despre noi

Dezvoltarea copilului dvs. e pe primul loc în topul priorităților noastre. Ne mândrim cu programul de calitate și cu abordarea individuală a nevoilor fiecărui copil.

Grădiniţa cu Program Prelungit "Curcubeul copilăriei" din municipiul Craiova a fost înfiinţată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj în anul 1980, având ca sediu blocul 175 din cartierul Craioviţa Nouă sub numele de Grădinința nr. 53. A funcţionat la această adresă până în anul 1987, cand Înreprinderea Sere Işalniţa, ai căror angajaţi primiseră repartii de locuinţe în Cartierul nou construit George Enescu, a mutat Grădiniţa nr. 53 din cartierul Craioviţa Nouă la adresa Str. Amaradia nr. 70, bl. F5a, pentru a fi mai aproape şi deservi cu uşurinţă nevoia de educaţie a copiilor anajaţilor de la intreprindere.

La înfiinţare a început activitatea cu un efectiv de 6 grupe cu program prelungit, 12 educatore, 12 îngrijitoare, un bucătar, un ajutor de bucătar, o spălătoreasa, un paznic şi un mecanic.

Odată cu mutarea pe Str. Amaradia efectivul grupelor s-a modificat atât ca număr cât şi ca structură având 3 grupe de program prelungit şi una de program normal. Conform noii legislaţii, în urma restructurărilor erau alocate 3 educatoare la 2 grupe de preşcolari, prin urmare numărul angajaţilor a scăzut astfel: 5,5 posturi de educator, 4 îngrijitori, un bucătar , o spălătoreasă şi un mecanic.

Deşi în această zonă funcţionează încă două grădiniţe, la 1 septembrie 2016 unitatea noastră şi-a mărit structura, înfiinţând la solicitarea părinţilor în fiecare an o grupă de Educaţie Timpurie pe lângă cele 7 grupe, ceea ce ne confirmă calitatea serviciilor oferite şi mulţumirea beneficiarilor aestor servicii.


Învățat prin joc


Educatori cu experiență


Sport & Lucru manual


© 2017 Curcubeul copilariei, Str. Amaradia Nr. 70 Bl. F5a, Craiova
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!